РЕКЛАМАЦИЯ

Право на рекламация

 

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ”Закон за защита на потребителите” (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката.

В този случай търговеца е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват по банкова сметка на клиента.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от търговеца стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от ”Закон за защита на потребителите”. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката и без да има аромати.

Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно ”Закон за защита на потребителите”.

Търговецът има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.

*** НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ И ПОДМЯНА – Долна част на бельо – бикини, боксерки, прашки, слипове, бодита, както и чорапи и други продукти, характеризиращи се като долно бельо. Изрично не се допускат също и комплекти, в които е включено долно бельо (бикини, прашки, боксерки)Не се допускат връщане на продукти със скъсани етикети, миризмизма по тях от прахове, кремове, парфюми, цигарен дим и телесни миризми. При установяване на нередност, ние имаме право и ще откажем рекламацията.чл. 8.7. от ”Общи условия” ***

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца. При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Връщане

1.1 Продукт, закупен от електронен магазин Bed Queens може да бъде върнат до 14 дни след получаването му, съгласно чл. 55, ал. 1 от ”Закон за защита на потребителите” (ЗЗП)

Върнатият продукт трябва да бъде в безупречен търговски вид – цялостна опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да няма аромати по него, да не е пран, да не е гладен.

1.2 Какво трябва да се направи, за да може да бъде върнат продукт, закупен от Bed Queens?

– Да се спазят правилата по под точка 1.1

– Преди да предприемете връщане на продукт, трябва да поискате това да се случи, след като се свържете с нас чрез формуляра за рекламация по-доло или на email : office@bedqueens.com

– Попълнете коректнo формуляра

– Връщането на продукт трябва да е чрез куриерска фирма.

Разходите по доставката са за сметка на клиента, без наложен платеж. Стойността на продукта се изплаща чрез банков превод.

– Сумата по стойността на поръчаните артикули (без сумата, която сте заплатили за доставка при получаването на поръчката си) ще ви бъде изплатена в срок не по-късно от 14 календарни дни по банкова сметка, която сте ни предоставили при попълването на формуляра за рекламация

1.3 Случаи в които не се позволява да се върне продукт:

– Ако не са изпълнени всички указания в т.1.1 и 1.2

– Ако върнете продукт/и с наложен платеж

Спазвайки ”Закон за защита на потребители”(ЗЗП) , запазваме правото си да откажем връщане на продукт, ако не отговаря на горепосочение условия.

Адрес за връщане :  гр. София,жк. Младост,бл.32, вх3 ет.7,офис 45

Получател : Море Сълюшънс ЕООД,, Име: Теменужка Ночева, телефон : +359 889 520 666

Подмяна

2.Подмяна

2.1 Продукт закупен от електронен магазин BedQueens.com може да бъде заменен до 14 дни след получаването му.
Продуктът, за да може да се подмени, трябва да бъде в цялостна опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да няма аромати по него, да не е пран, да не е гладен.

2.2 Какво трябва да се направи, за да може да бъде подменен продукт, закупен от нас

– Да се спазят правилата по под точка 1.1

– Преди да предприемете подмяна на продукт, трябва да поискате това да се случи, след като се свържете с нас чрез формата за контакт.

– Преди да предприемете подмяна на продукт, трябва да поискате това да се случи, след като се свържете с нас чрез формата за контакт или на email : office@bedqueens.com

– Попълнете Формуляра за рекламация

– Подмяната на продукт трябва да е чрез куриерска фирма .

– Разходите по доставката се поемат от клиента, без наложен платеж.

– След като получим върнатия продукт, и се уверим , че са спазани всички указания, в срок от 7-10 календарни дни ще се свържем с Вас, за да изпратим продукта, който сте избрали за подмяна. Разходите за доставка се поемат от клиента.

2.3 Случаи в които не се позволява да се подменя продукт:

– Ако не са изпълнени всички указания в т.2.1 и 2.2

– Ако искате да подмените продукт/-и изпратени с наложен платеж или доставка за наша сметка.

Адрес за връщане :  гр. София,жк. Младост,бл.32, вх3 ет.7,офис 45

Получател : Море Сълюшънс ЕООД,, Име: Теменужка Ночева, телефон : +359 889 520 666

 

Дефектен продукт

3. Дефектен продукт

3.1 BedQueens.COM не носи отговорност за дефектни продукти. BedQueens.COM представя продукти на различни производители, и няма участие в изработката и пакетирането на продуктите.

3.2 В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на BedQueens.com и се изпраща друг продукт като заявения (следвайки инструкциите на 2.Подмяна). В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца.

При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.