ЗАПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Методи за Плащане

 

Пощенски паричен превод . За направеното от клиента плащане Куриерската фирма издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка. 

-Банков превод –  след изборът на този метод за заплащане и закупуването на продукт от нас,на регистрираният от Вас имейл адрес ще получите данните за плащане с банков превод. Като основание се вписва номера на поръчката. За повече информация, пишете на info@bedqueens.com

Наложен платеж- Закупената стока се заплаща при получаванети и.

Срок на доставка

Всички продукти от нашият онлайн магазин се доставят в рамките на 5-7 работни дни с куриерска фирма……..След финализиране на поръчката, служител на Bed Queens ще се свърже с теб за потвърждение на поръчката.

След като продукта е наличен за изпращане, отново ще се свържем с теб с цел уведомяване за изпращането на пратката.

Всички продукти от категория ”special” са с доставка до 24 ч.

Цени за доставка

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма ……….

Цената на доставката при плащане с карта е включена в крайната сметка и варира според района от който поръчвате.

Цена за доставка за поръчка с наложен платеж до 99.99 лв. – Доставката се поема от клиента. 

Цена за доставка за поръчка с наложен платеж над 100.00 лв. – Доставката е за наша сметка

Защо не получавам касова бележка за получената стока?

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт.

Услугата Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.

За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.